Halloween ClearRound

Vår första ClearRound på StoraSannåStall är avklarad. Sju stycken superduktiga ekipage, alla godkända!!

1a- Esther och Bob -65,7%

2a- Anna o Spotlight -65%

3a- Anna och Märta -63,8%

Brogyllens bullar med kaffe eller varm choklad och brasa i kaminen uppe i köket var väldigt uppskattat!

Framridning i paddock utan staket eller i rasthage…vi är flexibla mellan allt virke till staketbygget =)Glad och nöjd med en fin tredje placering!! Pris – handstöpta stearinljus att mysa med i höstmörkret!

Esther o Bob red LA:P1 för första gången idag….och vann!!! De var jättefina (trots att Bobbano gnäggade en hel del och undrade VAD ALLA ANDRA FRÄMMANDE KUSAR GJORDE I HANS STALL????? Så go, knäppa ponnyn!Och jag fick oxå en fin present! Massor med urfina ägg ända fån Kinna av Marias moster Mirijam! 1000tack till dig o dina hönor – kommer tänka på dem varje dag i en hel vecka!!!Efter allt var färdigt for vi till Billdals stall o tittade på en hel hög med duktiga hoppare. Supertrevligt. Fast jag var helt sluuut efter den klassen vi tittade på, -Phu, vad jag e dålig att titta på hoppning, det rycker ju i hela kroppen när de hoppar och jag är lite livrädd hela tiden! Det är liksom lite för många hinder ivägen för hästarna i den lilla manegen =) Annars hade det gått riktigt bra för allihop!

Nästa dressyr ClearRound blir troligtvis en JulClearRound den 2December. Träna nu för ett svårare program än det ni tävlar och kom hit och få en bedömning på det ni tränar på!! Själv planerar jag att anmäla mig och min häst så fort galoppfattningen sitter =)=)=) Skojja bara!

Tack till alla som hjälpte till! Speciellt Rebecca och Lena!!!!

Happy Halloween alla!!

Det här inlägget postades i Dressyr, Ridhuset, SSS och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar